#
Καλάθι Αγορών
Το Καλάθι Αγορών Σας Είναι Άδειο!
HTML Editor - Full Version

Προσφέρουμε 12 μήνες εγγύηση σε όλα μας τα προϊόντα!

Όροι Εγγύησης Προϊόντων kryfeskameres.gr

1.Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς που αναφέρεται στην ειδική θέση του έντυπου εγγύησης, όπως επίσης και στην νόμιμη απόδειξη αγοράς.

2. Η εγγύηση ισχύει μόνο με την επίδειξη του έντυπου εγγύησης και την νόμιμη απόδειξη αγοράς.

3. Για οποιαδήποτε συναλλαγή του πελάτη όσον αφορά το προϊόν που έχει προμηθευτεί από το kryfeskameres.gr, είτε αυτό αφορά service καταστήματος, είτε τηλεφωνική υποστήριξη, είτε επίσκεψη στο χώρο του πελάτη, θα πρέπει να γνωρίζει τον κωδικό πελάτη του, όπως αυτός αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς του.

4.Πριν την παράδοση-παλαβή για αντικατάσταση πελάτης οφείλει να έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα του και να έχει σβήσει στοιχεία εμπιστευτικού χαρακτήρα ή προσωπικής φύσεως.

5.Η επισκευή θα γίνεται στις τεχνικές εγκαταστάσεις του kryfeskameres.gr, με την προσκόμιση της συσκευής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

6.Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής του ελαττωματικού προϊόντος το kryfeskameres.gr το αντικαθιστά με άλλο ίδιο ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών ή και διαφορετικού κατασκευαστή.

7. Ο τρόπος και τα έξοδα μεταφοράς από και προς τα σημεία τεχνικής υποστήριξης του kryfeskameres.gr καθώς και η ενδεχόμενη ασφάλιση των συσκευών είναι επιλογή και ευθύνη του πελάτη.

8.Ο χρόνος αποπεράτωσης της επισκευής των ρολόι κάμερα αποφασίζεται αποκλειστικά από το kryfeskameres.gr και ορίζεται στις 48 ώρες εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ανταλλακτικό. Μετά το πέρας των 35 ημερών το kryfeskameres.gr δεσμεύεται να αντηκαταστισει το προϊών με άλλο ίδιο ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών ή και διαφορετικού κατασκευαστή.

9.Η επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος είναι στην απόλυτη επιλογή τουkryfeskameres.gr. Τα ανταλλακτικά ή προϊόντα που αντικαταστάθηκαν περιέχονται στην κυριότητά της.

10.Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τα αναλώσιμα μέρη των συσκευών (π.χ. δισκέτες, CD, μπαταρίες, καλώδια κ.τ.λ.)

11.Δεν καλύπτονται προβλήματα που έχουν προκληθεί από ιούς (virus)

12.Οι τεχνικοί του kryfeskameres.gr υποχρεούνται να προβούν στην αποκατάσταση μόνον των προιοντων που έχουν προμηθευτεί οι πελάτες από τo κατάστημα τουkryfeskameres.gr αποκλειομένου οιουδήποτε άλλου προϊόντος άλλης εταιρείας.

13.το kryfeskameres.gr δεν υποχρεούται να αποκαταστήσει βλάβες προϊόντων τα οποία δεν έχουν αγορασθεί από το κατάστημα του kryfeskameres.gr ή είναι εκτός εγγύησης, είτε ή βλάβη αυτή είχε προαναφερθεί, είτε παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της επισκευής ή της παρουσίας του τεχνικού.

Facebook
Twitter
Google
Follow Me on Pinterest
Pinterest
Pinterest
YouTube
Προσοχή, τα προϊόντα μας διατίθενται μόνο για νόμιμη χρήση, σε περίπτωση αμφιβολίας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον δικηγόρο σας.